22 Şubat 2018 Perşembe 15:09
Gölbaşı Ülkü Ocakları şehitleri anma programı düzenledi

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından şehitleri anma programı düzenlendi.

Belediye konferans salonunda düzenlenen programa Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman il Başkanı Hüseyin Özgün, MHP MYK Üyesi Şükrü Doğan, Merkez ilçe Başkanı Ömer Yıldırım, Gölbaşı İlçe Başkanı Mustafa Çırakoğlu, Kadın Kolları Başkanı Esma Uçar, Adıyaman Ülkü Ocakları Başkanı Talha Şahin, Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Metin Çırakoğlu, Türk Eğitim- Sen ilçe Temsilcisi Mahmut Yetişgen ve vatandaşlar katıldı.

Program Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Metin Çırakoğlu yaptı.

Başkan Çırakoğlu “Bu toprak, bu bayrak, bu ezan için görevlerini yapan şehitlerimiz sayesinde Türkiye’yi bölmek isteyenler amaçlarına ulaşamadılar. Bir olarak diri olarak devletimize ve milletimize sahip çıkmak için bize ne zaman görev düşerse orada olacağız. Bugüne kadar şehit olan büyüklerimiz kardeşlerimiz gibi hepimiz hazır olacağız ve Allah’ın izni ile hiç kimsenin Türk milletini, Türk devletini hedef almasına izin vermeyeceğiz. Kimsenin sınırlarımız tartışmasına izin vermeyeceğiz, kimsenin bayrağımızı tartışmasına izin vermeyeceğiz. Kimsenin ezanımızı tartışmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanı Talha Şahin ise, "Ülkücü şehitlerimiz bizim gururumuz, iftiharımızdır. Ebediyete kadar da böyle kalacaktır. Türkiye’nin varlık ve birlik yolunda devamı, Türk ve İslam’ın istikbal ve istiklal rotasında ilerleyebilmesi tarih boyunca birçok engelle karşılaştı. Bunlar bildiğimiz, tanıdığımız, hatta yaşadığımız gerçeklerdendir. Tıpkı bugünkü gibi Türk milletinin önünü kesmek amacıyla asırlarca tuzak kurdular. Kardeşliğimizi dinamitlemek niyetiyle operasyon yaptılar, oyunlar tertiplediler. Biz kimsenin tuzaklarına düşmeyeceğiz bu amaçla Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bağımsızlık ve varlık mücadelemizde üstün ve fedakarca çabası olan muhterem ecdadımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 05.02.2019 21:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.