22 Şubat 2018 Perşembe 15:29
Mehmetçiğe kuru üzüm

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve Belediye Meclis Üyeleri, Mehmetçiğe kuru üzüm hediye ederek destek oldu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir öncülüğünde belediye meclis üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek, askerlerin yanında olduklarını ifade etmek için kuru üzüm hediye etti.

Afrin operasyonunun yönetildiği Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Başkan Özdemir ve beraberindeki heyet, yanlarında getirdikleri kuru üzümleri Mehmetçikleri dağıtılması üzere jandarma komutanlığına teslim edildi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, her zaman Mehmetçiğin yanında olduklarını ve askerlere verilmesi için kuru üzümleri jandarma komutanlığına teslim ettiklerini ifade etti.

Son Güncelleme: 05.02.2019 21:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.