22 Şubat 2018 Perşembe 20:30
Vali Kalkancı’nın okul ziyaretleri devam ediyor

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, düzenli olarak okullara gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde Adıyaman Lisesi, Namık Kemal İlkokulu ve Cengiz Topel İlkokulunu ziyaret etti.

Ziyaret ettiği okullarda öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Nurullah Kalkancı, öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek sohbet etti.

İlk olarak Adıyaman Lisesini ziyaret eden Vali Nurullah Naci Kalkancı, Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya ve Okul Müdürü Bekir Tunç’la birlikte okulun laboratuvarını gezerek sergilenen tarihi eğitim araç ve gereçleri inceledi.

Ardından sınıfları gezen Vali Kalkancı, Adıyaman Lisesi öğrencileriyle sohbet ederek, öğrencilere planlı ve programlı bir şekilde derslerine çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu.

Ziyaret ettiği okullarda öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Vali Nurullah Naci Kalkancı, “öğrencilerle sohbet ederek, sizler bu ülkenin istikbali ve geleceğisiniz. Milletimizin umudu sizlersiniz. Sizler sayesinde geleceğe yönelik umut ve heyecanlarımız dipdiri olarak devam ediyor. Onun için ailenize, annenize, babanıza, ülkemize ve milletimize olan sorumluluğunuzu her zaman hatırlayın ve çok çalışın. Çünkü bu ülke eğitimli insanların ve eğitimli gençlerin omuzlarında yükselecektir” ifadelerini kullandı.

Ziyaret ettiği okullarda öğretmen ve idarecilerle de bir araya gelen Vali Kalkancı, öğretmenlerle sohbet edip herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu.

Vali Nurullah Naci Kalkancı’nın okul ziyaretleri Adıyaman Lisesi ziyaretinin ardından Namık Kemal ve Cengiz Topel İlkokuluyla devam etti.

Son Güncelleme: 05.02.2019 21:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.