AĞRI ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİNDEN KUTLU DOĞUM MESAJI
Anadolu Gençlik Derneği Ağrı Şubesi tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeni ile birmesaj yayınlandı. Şube Başkanı Mehmet Şafi Erim yapmış olduğu yazılı açıklamadaşunları kaydetti:
Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammedindoğumunun sene-i devriyesinde, bu kutlu günde, gönüllerimizin her zamankindendaha ferah, daha huzurlu, daha mutmain olmasını diliyorum.
Yüce Allahın yeryüzüne gönderdiği son elçi olan Sevgili Peygamberimiz, insanlarınen hayırlısı, en aydınlık düşüncelisi ve hakikatin sadık emanetçisiydi.
Barış dini İslam, Onun aracılığıyla insanlığa tebliğ edilmiş, Onun aracılığıylainsanlara vazedilmiştir.
Bugün, kanla, acıyla, zulümle ve adaletsizlikle sarsılan insanlığın içine düştüğüçıkmaz, inanıyorum ki, Peygamberimizin 1400 yıl önce vazettiği barış, sevgi,merhamet ve adalet kavramlarının, hakiki manada ihyasıyla aşılacaktır.
Onun için, bu kutlu haftada, Peygamberimizin aktardığı ilahi mesaja kulak vermeli,Onun emanetine ve hatırasına sahip çıkmalı, Onun çağrısını gür bir sesle dünyayaduyurmalıyız.
Peygamberimizin hayatının, örnek kişiliğinin, düşünce dünyasının ve yüce dinimizinahlak ve inanç anlayışının çeşitli etkinliklerle anlatılacağı Kutlu Doğum Haftasının buyoldaki çabalara önemli katkılar sağlayacağına eminim.
Bu duygu ve düşüncelerle Sevgili Peygamberimizin kutlu doğumunu tebrik ediyor,bu anlamlı haftanın kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi temennisiyle,bütün Müslüman kardeşlerimi sevgiyle selamlıyorum.