01 Haziran 2015 Pazartesi 10:26
Ağrı'da 'Kutsal Emanetlerimizle Buluşma' etkinliği

Ağrı'da "Kutsal Emanetlerimizle Buluşma" etkinliği


AĞRI - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Ağrı Şubesi tarafından "Kutsal Emanetlerimizle Buluşma" etkinliği düzenlendi.

TRT Park'ta gerçekleşen etkinlikte çocuklarla bir araya gelen İHH üyeleri, piknik yaptı. Çocuklar, çuval, yumurta yarışı, halat çekme, voleybol ve futbol oynadı. Anneler ise görevliler ile sohbet etti.

Ağrı Valisi Musa Işın, burada yaptığı konuşmada, çocukların birer kutsal emanet olduğunu belirterek, "Bizim inancımızda da yetim çocuklara çok değer verilmektedir. Bu sözden hareketle gerek bizler gerek toplum, bu çocukların akrabaları ve yakınları kendi çocukları gibi sahip çıkma mecburiyetindedirler" dedi.

Vali Işın, toplum ve devlet olarak yetimlere sahip çıkılması gerektiğini bildirerek, "Burada devlet olarak yetimlerimize sahip çıkmaktayız. Hiçbir şekilde mağdur etmiyoruz. Biz devlet olarak yetimlerimizi, dul kadınlarımızı, yaşlılarımızı ve sahipsiz kimseleri sahiplenmek zorundayız. Hiç kimse kendisini yalnız hissetmesin" diye konuştu.

Programa Vali Işın'ın eşi Tuba Işın, İHH Ağrı Şube Başkanı Kerem Anığı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

agrida-kutsal-emanetlerimizle-bulusma-etkinligi.jpgagrida-kutsal-emanetlerimizle-bulusma-etkinligi-001.jpgagrida-kutsal-emanetlerimizle-bulusma-etkinligi-002.jpgagrida-kutsal-emanetlerimizle-bulusma-etkinligi-003.jpg

Son Güncelleme: 01.06.2015 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.