13 Mart 2016 Pazar 23:12
Ak Parti Ağrı Teşkilatı Esnaf Ziyaretlerini Sıklaştırdı

Ak Parti Tam Kadro Sokağa İndi

Ağrı Ak Parti İl teşkilatı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hafta sonu Van’da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı Program için Cuma günü Ağrı ya gelerek Van’a geçen ve akabinde Ağrı ya dönen Ak Parti Milletvekili Cesim göçkeninde refakat ettiği çalışmalarda Ak Partililer tam kadro sokağa indiler.Ak Parti İl Başkanı Kemal Atmaca Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül,Ak Parti Milletvekili Cesim Gökçe bir gurup il ve ilçe yöneticisi ile partililerin katıldığı esnaf ziyaretlerde samimi sohbetler gerçekleşti.

 

Cumhuriyet Caddesi ve Yeni Van caddesinin bir bölümünü ziyaret eden partililer vatandaşların teveccühüyle karşılaşırken bir gurup gencin davetini de geri çevirmeyerek kahvehane önünde birlikte çay içtiler.Gençlerin istihdama yönelik taleplerini cevaplayan İl Başkanı Atmaca; Çağrı merkezine ilişkin açıklamalalarından sonra sorunun çözüme kavuşturulduğunu belirterek biz yüreklice her şeyi ortaya koymaya devam edeceğiz erki elinde bulunduran hiçbir kurum ve kuruluşun Ağrıya dair hayata geçmesi gereken olumlu gelişmeleri sümen altı etmesine müsaade etmeyeceğiz dedi.

 

Ak Parti Milletvekili Cesim Gökçe’de Ankara da ki çalışmalarını anlatırken Devlet Hastanesi inşaatının  mutlak şekilde Kasım ayına yetiştirilmesi için çalışmaları takip edeceklerinin altını çizdi.

Son Güncelleme: 14.03.2016 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.