04 Ocak 2016 Pazartesi 21:22
Son dakika Ağrı'da Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Bir Gün Ara Verildi !

Ağrı Valiliği, ilde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle Patnos ve Eleşkirt ilçeleri hariç, il merkezi ve diğer ilçelerde bütün okulların 5 Ocak 2016 Salı günü bir gün süre ile tatil edildiğini açıkladı.

Ağrı Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimizde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle Patnos ve Eleşkirt ilçelerimiz hariç, il merkezi ve diğer ilçelerimizde bütün okullar 05 Ocak 2016 Salı günü bir gün süre ile tatil edilmiştir" denildi.

Açıklamada, "İlimizde hafta boyunca (04-09 Ocak 2016) beklenen aralıklı hafif kar yağışlarının, mevcut kar örtüsü üzerinde oluşturulabileceği yeni kar tabakası ve hava sıcaklığındaki nisbi artış ile beraber beklenen kuvvetli rüzgar nedeniyle, yüksek ve dik kesimlerde oluşan çığ riskine ve bina çatılarında oluşan buz sarkıtlarının oluşturduğu riske karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 04.01.2016 21:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.