09 Temmuz 2015 Perşembe 21:25
Suça sürüklenen çocuklar için yeni 2 proje

Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadyumu'nda düzenlenen programa katılan Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza Sönmez ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cemil Budak, çocuklara spor malzemeleri dağıttı.

Sönmez, yaptığı konuşmada, suçlara sürüklenen çocuklara yönelik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile 2 projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

Bu tür projelerle birçok çocuğun kötü alışkanlıklardan kurtulduğunu söyleyen Sönmez, "Amacımız, suça sürüklenen çocuk sayısını azaltmak, onları suç işleme ortamından tamamen uzaklaştırmaktır" ifadelerini kullandı.

Tüm çocukları spor tesislerinde spor yapmaya davet eden Budak ise daha önce Denetim ve Serbestlik Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında gerçekleşen projelerin olumlu sonuçlar verdiğini ifade etti.

Budak, "Proje kapsamında 21 çocuk 2 ay judo ve yüzme kurslarından faydalanacak" dedi.

 

suca-suruklenen-cocuklar-icin-yeni-2-proje.jpgsuca-suruklenen-cocuklar-icin-yeni-2-proje-001.jpg

Son Güncelleme: 09.07.2015 21:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.