24 Kasım 2017 Cuma 16:37
Ağrı Gazeteciler Cemiyeti'nden Ayhan Atmaca'ya Ziyaret

Ağrı’nın sorunlarının tartışıldığı ziyarette AGC başkanı Alaettin Aslan belediye hizmetlerinden çok şey beklediklerini ve birikimli memleketin sorununu bilen biri olan Ayhan Atmaca’nın belediye başkan yardımcılığına getirilmesinin Ağrı için şans olduğunu söyledi. Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atmaca ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aslan ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı görüşmede konuşan Atmaca, “Sayın valimiz Süleyman Elban’ın gayretleri ve çabaları sonucu belediyemize yeni projeler yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Her alanda olduğu gibi, belediyecilik teknolojilerini de yakından takip ediyoruz, yapılan yatırımlarla vatandaşlarımız internetin olduğu her yerde hizmete bir tuşla ulaşabilecekler” dedi.

Ağrı Belediyesinde değişim ve dönüşümün hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Yardımcısı Atmaca, "Bilgi-İşlem Müdürlüğümüzde altyapı çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda öncelikle e-belediye sistemini faaliyete geçirdik. Bu sistem sayesinde vatandaşlarımız ve diğer mükelleflerin T.C kimlik numarası ya da sicil numarası ile borç sorgulama, borç ödeme, beyan bildirim, bilgi edinme, evrak sorgulama, yeşil masa başvuru vb. hizmetleri on-lıne olarak yapabiliyor. Vatandaşlarımızın mesai saatleri dışında da 7 gün 24 saat belediyemize gelmeden internet ortamında tüm işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlamak adına hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ziyaret çekinle hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.