24 Ekim 2017 Salı 14:11
AİÇÜ Ses Yarışması Finali Yapıldı

Müzik Kulübü öğrencilerinin projeleri kapsamında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ile IC Vakfının birlikte düzenlemiş oldukları Ses Yarışması finalleri yapıldı. 10 yarışmacının yer aldığı finallerde birbirinden güzel şarkılar seslendirilirken, salonu dolduran misafirlerde keyifli anlar yaşadı.

Kültür ve Kongre Merkezi Osmanlı Konferans Salonundaki programın açılışında konuşan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, öğrencilerimiz için sosyal, sportif ve kültürel etkinlikleri çok önemsediklerini ifade ederek; “bu anlamda her zaman üniversitemizin yanından olan IC Vakfına teşekkür ediyorum” dedi. Göreve başladıkları ilk günden beri öğrenci odaklı bir eğitim-öğretim anlayışı benimsediklerini, öğrencilerimizin ihtiyaç ve problemlerinin çözümü üzerine adımlar atıldığını ifade eden RektörProf. Dr. KARABULUT, bugüne kadar iki öğrenci buluşması programında öğrencilerimizle bir araya geldiğini hatırlatarak; “birer emanet olarak gördüğümüz öğrencilerimizin makul olan tüm arzu ve isteklerine cevap vermeye gayret ediyoruz. İnşallah ilerleyen dönemlerde belirli aralıklarla yine öğrencilerimizle bir araya geleceğiz” dedi.

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğr. Gör. Memedali MEMEDALİYEV, Öğr. Gör. Mehriban MEMEDALİYEVA, Arş. Gör. Nurettin KARAKUŞ ve Bilgi Koleji Müzik Öğretmeni Rıdvan GÜRLER’in jüri olduğu ses yarışması finalinde 10 öğrencimiz performanslarını sergilerken, gecenin sonunda yapılan değerlendirmede Meslek Yüksekokulu öğrencisi Mehmet Aydemir 1.İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Rıdvan Demir  2.ve Eğitim Fakültesi öğrencisi Ferhat Çapar ise üçüncü oldu.

Son Güncelleme: 18.01.2018 07:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.