24 Kasım 2017 Cuma 14:16
AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın'dan Öğretmenler Günü Mesajı

“AK Parti İl Başkanı Av.Abbas Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.”

Aydın, mesajında, huzurlu ve gelişmiş bir toplum olmanın en önemli yolunun eğitim olduğunun belirtti. Öğretmenlerin, toplumsal hayatın her aşamasında en önde olan, sürekli öğrenen ve öğreten bireyler olduğunu ifade eden Aydın, şunları kaydetti:


"Öğretmenler insanları eğitmeyi ve öğretmeyi meslek edinen, çocukları yaşama hazırlayan kişilerdir. Hükümetimiz de böyle önemli bir görevi yürüten öğretmenlerimizin daha rahat ve çağdaş toplumun gerektirdiği bir eğitim verebilmesi için elinden geleni yapmaya gayret gösteriyor. Hayatımıza anlam katan tüm öğretmenlerimize teşekkür borçluyuz. Kendilerine armağan edilen bu anlamlı gün vesilesiyle tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunar, tüm milli eğitim camiamızın, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tebrik ederim. Başarı ve mutluluk dileklerimle. "

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.