07 Aralık 2018 Cuma 17:27
Ağrı'da Liseler Arası Basketbol Turnuvası Düzenlendi

Ağrı Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen Gençler Kızlar- Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

3-7 Aralık 2018 tarihleri arasında 15 Nisan Spor Salonunda oynanan müsabakalar sonucunda kızlarda Türk Telekom Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi, erkeklerde ise Spor Lisesi birinci oldu.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları 2018-2019 yılı faaliyet programında yer alan, Gençler Kız-Erkek Basketbol İl birinciliği müsabakalarına 14 okuldan 130 sporcu katılım sağladı.

15 Nisan Spor Salonunda yapılan müsabakalar büyük bir çekişmeye sahne oldu. Müsabakaların final maçında Spor Lisesi ile Türk Telekom Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi takımları karşılaştı. Rakibini 67’ye 60 skoru ile geçmeyi başaran Spor Lisesi şampiyon oldu.

Oynanan final Müsabakasını Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, okul müdürleri ve öğrenciler izledi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren okullara kupa ve madalyaları, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ve Okul Müdürleri tarafından takdim edildi.

Dereceye Giren Okullar Şöyle;

Kızlarda

1.Türk Telekom Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi

2.Tutak Mehmet Şükrü Balcı Anadolu Lisesi

3.Spor Lisesi

Erkekler

1.Spor Lisesi

2.Türk Telekom Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi

3.Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesi

4.İmam Hatip Anadolu Lisesi

Son Güncelleme: 12.12.2018 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.