15 Aralık 2017 Cuma 13:00
Genç Futbolcu Umut Şahin Vefat etti

Ağrı’da genç futbolcunun vefat haberi spor camiasını yasa boğdu.

Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübünün alt yapısında yetişen ve 2015-2016 sezonunda BAL ligi müsabakalarında 2. kaleci olan genç futbolcu Umut Şahin’nin vefat haberi başta yetişmiş olduğu kulübü Ağrı Gençlerbirliği Spor olmak üzere, Ağrı’ da ki tüm spor camiasını yasa boğdu.

Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü resmi sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu yazıda şu ifadelere yer verdi.

‘ Acımız Büyük…
Altyapımızdan yetişerek Bal ligi kadromuzda 2.kaleci olarak forma giyen Umut Şahin kardeşimizin, sabah saatlerinde vefat haberi, bizleri derinden üzmüştür.

Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ailesine başsağlığı dileriz. ‘ denildi.

Ağrı Gençlerbirliği Sporda uzun süre kalecilik yapan, beyefendiliğiyle örnek bir kardeşimiz olan Umut Şahin’in vefat haberi hepimizi derinden üzdü. Kendisine Yüce Allah’tah rahmet, Gençlerbirliği Spor ve Şahin ailesine başsağlığı dilerim.

Genç Futbolcu Umut Şahin'in sevenleri sosyal medyada yasa boğuldu.  İşte sevenleriniden satırlara dökülen sözler


Yüksel ASLAN :

Güzel ve yumşak huylu kardeşim Umut Şahin'e Allahtan rahmet, ailesine, yakınlarına, spor camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. 

Erkan Kösedağ :

Usul usul geceleyin Sirenler duyarsan derin Kapını gökyüzüne dayayıp da bekle Yolunu şaşırmış bir yıldız düşer belki üstüne Başını yastığa göm Yüreğini ayışığına ayarla Yorganına sıkıca sarıl Derin bir nefes al Ve sakın ağlama...

Muhammet İkbal Gülçin :

Ağrımızın yetenekli sporcularından, teşkilatımıza katkısı bulunmuş olan, yiğit kardeşimiz Umut Şahin vefat etmiştir. Kendisine Allahtan rahmet, Ailesine, yakınlarına, spor camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileklerimi iletiyor, Rabbimden kendilerine sabırlar niyaz ediyorum.

Ağrı Gençlik Spor :

İlimiz Ağrı Gençlerbirliği Spor Futbol Kulübünde Uzun Süre Kalecilik Yapan, Umut Şahin’in Vefat Haberi Tüm spor Camiasını Derinden Üzmüştür. Merhuma Yüce Allah’tah Rahmet, Gençlerbirliği Spor Kulübüne ve Şahin Ailesine Başsağlığı Dileriz.

Bizlerde agridahaber.com ailesi olarak kıymetli kardeşmiz Umut Şahin'e Rahmet kederli aiilesine ve dostlarına sabırlar diliyoruz.

Son Güncelleme: 15.12.2017 19:36
Anahtar Kelimeler:
Umut şahin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep 2017-12-16 23:53:36

Kırmızı bisikletli çocuk... mekanın cennet olsun. Yüce rabbim şahin ailesine ve Umutu sevenlere sabır versin.

Avatar
???????? 2017-12-29 12:50:06

Hepinizden Allah razı olsun çok teşekür ederim