11 Ekim 2013 Cuma 00:00
15 PROJE SERKA DAN TEKNİK DESTEK ALACAK

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlara yönelik olarak açılan Teknik Destek Programı’na başvuran projelerden 15’i destek almaya hak kazandı.


Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı’da faaliyet yürüten SERKA, kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlara yönelik olarak açtığı 2012 yılı ilk Teknik Destek Programı’nın sonuçlarını açıkladı.


1.dönem başvuruları için yapılan nihai değerlendirme sonucunda Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’tan 15 proje teknik destek almaya hak kazandı. Teknik destek alacak proje sahiplerinin ajansa başvurarak sözleşme imzalamaları gerekiyor.Bu yıl içerisinde 3 dönem daha açılacak olan teknik destek programlarının ikincisi için başvurular da başladı. Kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlar ikinci program için başvuruda bulunabilecekleri belirtildi.


İlk dönemde teknik destek almaya hak kazanan projeler şunlar: Kars Milli Eğitim Müdürlüğü 4-8 Derslikli Okul Tip Projeleri, Iğdır Çevre Ve Şehircilik İl MüdürlüğüArşiv Yönetimi Eğitimi, Ardahan İl Özel İdaresi BROP Projesi Müzakere Sürecinin Desteklenmesi, Iğdır İl Mahalli İdareler Müdürlüğü CBS Ve Arcgis Eğitimi, Iğdır İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü Iğdır İli Balıkadam Ekibine Kavuşuyor, Ağrı Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü İnşaat Mühendisi ve Mimarlar İçin IDECAD Eğitimi, Iğdır Valiliği Kalite Eğitimiyle Kaliteli Kurumlar, Kars İl Özel İdare Genel Sekreterliği Kamu İhale Mevzuatı, Kars Belediyesi Kars Belediyesi Hizmet İçi Eğitim Projesi, Iğdır Aktif İşadamları Ve Sanayiciler Derneği Kobi Geliştirme Masası (KOBİGEM), Koçköyü Belediye Başkanlığı Koçköy Belediyesi İmar Çalışmasına Destek Projesi, Iğdır İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Kurumsal Kapasitenin Artırılması Projesi, Kafkas Sanayici ve İş Adamları Derneği Sektörde Uzmanlaşma Projesi, Kafkas Üniversitesi Tabiat Parkı ve Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Türk Ticaret Kanunu ile Yeni Bir Perde Açılıyor.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.