11 Ekim 2013 Cuma 00:00
16 YILDIR SULARI AKMIYOR

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi Abdigör Mahallesinde ikamet eden bazı vatandaşlar 16 yıldan beri sularının akmadığını belirtti.

 

Doğubayazıt ilçesine bağlı Abdigör Mahallesi Bahçelievler Caddesinde ikamet eden bazı vatandaşlar, 1996 yılından beri (16 yıl) sularının akmadığından şikâyetçi.

 

Abdigör Mahallesi Bahçelievler Caddesinde ikamet eden İsmail Zeren, Ramazan Zeren ve Cemal Birlik adlı vatandaşlar, evlerinin çarşı merkezinde olmasına rağmen 1996 yılından beri sularının akmadığını söylediler.

 

Durumu birçok kez belediyeye bildirmelerine rağmen mağduriyetlerinin giderilmediğini ifade eden mağdurlardan Ramazan Zeren "Evimiz çarşı içinde olmasına rağmen 1996 yılından beri sularımız akmıyor.

 

Belediyeye bir çok kez dilekçe ile ve sözlü müracaatıma rağmen olumlu bir sonuç alamadım. Belediye de su işleri ile ilgilenen yetkili memur bana 'başınızın çaresine bakın, sizin su sorununuz için yapabileceğimiz bişey yok' dedi. Komşum Cemal Birlik, su sıkıntısından dolayı evini boşaltarak mahalleden ayrıldı.

 

Seçim zamanında ev ev gezip oy istemeyi biliyorlar; fakat hizmete gelince 'başınızın çaresine bakın diyorlar.' Bizde komşumuz Cemal gibi babalarımızdan kalan evi satıp başka mahalle veya memleketlere gidip kiraya mı girelim? Sözde belediye başkanı bir bayandır.

 

Bir bayan olarak söylesin bakalım su olmadan çamaşır, bulaşık yıkanır mı, yemek yapılır mı, temizlik yapılır mı?" diye sitemde bulundu. Zeren "Parklarda görsellik oluşturmak için su var, sokakları yıkamak-sulamak için su var da 3-4 eve verilecek su mu yok" diyerek tepkisini dile getirdi.

 

Yetkililere seslenen mağdurlar, en kısa sürede evlerine su verilerek mağduriyetlerine giderilmesini istediler.


 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.