11 Ekim 2013 Cuma 00:00
27 YAŞINDAKİ MUHAMMET FATİH YÜCE 3 GÜNDÜR KAYIP

Ağrı’da bedensel özürlü Mehmet Fatih Yüce (27) 3 gündür bütün aramalara rağmen bulunamıyor.

 

Ağrı’nın Kazım Karabekir mahallesinde ikamet eden ve doğuştan sakat olan 27 yaşındaki Mehmet Fatih Yüce 3 gün önce kayıplara karıştı.

 

Ailesi kendisine ulaşamayınca emniyet mensuplarına haber verdi. Hem polis hem de ailesi tarafından aranan bedensel özürlü Mehmet Fatih üçüncü gününde bulunamadı. Kötü niyetli insanlar tarafından kaçırıldığından şüphelenen ailesinin evinde yas havası var.

 

Oğlunun kendisini savunabilecek durumda olmadığını söyleyen anne Naciye Yüce, “oğlumdan 3 gün önce haber alamayınca ailece kendisini aradık ama bulamadık. Bunun üzerine polise haber verdik. Polis de her yerde kendisini arıyor.

 

Bu gün MOBESE görüntülerini inceleyecekler. Bir taraftan da akrabalarımız ve komşularımız gittikleri her yerde arıyorlar. Kaçırıldığından şüpheleniyoruz” diye konuştu.

 

Yetkililerden ve kendisini tanıyanlardan mutlu bir haber beklediklerini belirten Naciye Yüce aile içinde kendisini Fettah ismiyle çağırdıkları oğluna kavuşmayı bekliyor.


Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.