11 Ekim 2013 Cuma 00:00
3 AY ÜCRETSİZ TERAPİ

Ağrı Pisologlar ve Refleksologlar Derneğinden Bir İlk Daha ,Geçtiğimiz günlerde Ağrı'da Ömer Kocabey tarafındankurulan dernek  çalışmalarına hızlı başladı.Peki nedir bu derneğin amacı:Kocabey bunuda bakın şöyle anlatıyor.

 

Refleksoloji'nin tarihi 5000 yıl öncesine, Mısır Firavunlarına kadar uzanmaktadır. Tarihte Refleksoloji'nin Hindistan'da, Japonya'da, Çin'de ve Amerika'nın yerli Kızılderili medeniyetlerinde bilindiği kaydedilir. Refleksoloji'yi çok sonra, 1900'lü yıllarda, Dr. William Fitzgerald yeniden keşfedecektir.

 

Dr. Fitzgerald Refleksoloji'yi, bir ağrı kesme yöntemi olarak kullanmıştır. Zamanla, Amerika kıtasından dünyanın dört bir köşesine yayılan Refleksoloji, ayaklardaki belli refleks noktalarının bulunmasıyla yavaş yavaş bugünkü şeklini almaya başlamıştır.

 

İşte bu hedef ve ilkelerle kurulan dernek Ağrı'daki çalışmalarına hızlı başladı ve yine Ağrı'da 10 Fiziksel,zihinsel vede engelli vatandaşına 3 ay boyunca ücretsiz psikoloji ve refleksoloji hizmeti vermeye hazırlanıyor.Dernek Başkanı Kocabey bu durumda bulunan vatandaşlarımız bizlere ulaşabilir dedi.

 

İşte Merkeze ulaşabileceğiniz adres ve telefonlar.

 

0472 215 91 91

0544 356 06 26

www.trrd.org

refleksologlar@gmail.com

http://www.facebook.com/prdernegi

kağızman cad. dünya pastanesi üstü AĞRI

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.