11 Ekim 2013 Cuma 00:00
30 EYLÜL 6 EKİM AMATÖR SPOR HAFTASI ETKNİKLERİ BAŞLADI

Ağrı’da “30 Eylül – 6 Ekim Amatör Spor Haftası” Etkinlikleri Başladı


Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, “30 Eylül – 6 Ekim Amatör Spor Haftası” kutlamalarına oynanan voleybol müsabakaları başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığınca ortaklaşa düzenlenen proje kapsamında ilk defa bu sene başlatılan ve 81 ilde kutlanacak olan amatör spor haftası Ağrı’da start aldı.


İlk defa bu yıl başlatılan proje 30 Eylül ve 6 Ekim tarihleri arasında yapılacak olup Ağrı’da da 6 ayrı branşla yapılacak müsabakalara sahne alacak. 15 Nisan Spor Salonunda oynanan voleybol müsabakaları ile 30 Eylül- 6 Ekim Amatör Spor Haftası kutlama etkinlikleri coşkulu bir şekilde başladı.


Voleybol müsabakalarına; Ağrı Gençlik Spor Kulübü, Ağrı Çağdaş Spor Kulübü, Genç Spor Kulübü, Belediye Spor Kulübü ve Ağrı GÜCÜ Spor Kulüpleri katılım sağladı.


Oynanan müsabakaları il müdür vekili Cemil BUDAK, Şube müdürleri, sporcular ve çok sayıda vatandaş izledi.


Amatör Spor Haftası kapsamında yapılacak olan spor faaliyetleri arsında Atletizm, Badminton, Voleybol, Yüzme, Tekerlekli Kayak ve Basketbol branşlarında yapılacak.

 


 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.