11 Ekim 2013 Cuma 00:00
400 BİN DOLAR İÇİN İNANILMAZ SOYGUN
Rusya'da gerçekleşen ve kameralara saniye saniye yansıyan soygun, görenleri hayrete düşürüyor

 

Moskova'nın kuzeyinde dün güpegündüz film sahnelerini anımsatan bir soygun olayı gerçekleşti.

 

VİDEO İÇİN TIKLAYIN...


Kameraların saniye saniye kaydettiği olayda üç silahlı soyguncu, para taşıyan araçta bulunan özel güvenlik görevlilerini etkisiz hale getirip, para dolu çantayı alarak kayıplara karıştılar.

SOYULAN ARAÇ ÖZEL DONANIMLI VE GÜVENLİKLİYDİ


Life News haber sitesinin verdiği habere göre, işyerlerinden para toplayan özel donanımlı ve güvenlikli aracı takip eden soyguncular, aracın son uğradığı iş merkezinin önünde içinde 12,5 milyon ruble (yaklaşık 400 bin dolar) çantayı



Yaklaşık 40 saniye süren olayda, soyguncular taktıkları maskeler ve ellerindeki silahlarla bir anda para taşıyan aracın camlarını kırarak içindekileri kıpırdamalarına fırsat vermeden hırpalamaya başladılar.


BİR GÜVENLİK GÖREVLİSİ KAFASINDAN VURULDU

Saldırganlara direnen para taşıyıcılardan birisi kafasından vurulurken, para çantasını elinde tutan görevli ise son saniyeye kadar soygunculara direndi. Ancak soyguncular görevliyi önce bıçakladılar sonra da iki el ateş ederek göğüs ve kalçasından yaralayıp çantayı elinden almayı başardılar.




Kameraların an be an kaydettiği soygun olayında, siyah bir araçtan inen maskeli ve eli silahlı 3 soyguncu, para taşıyan araca arkadan koşarak yaklaşıyor. Kaldırımda yürüyen bir kadın silahlı kişileri görüp korkuyla kaçıyor. Para taşıyan aracın camlarını kıran soyguncular araçtaki görevlileri hırpalamaya başlıyor, bu arada saldırganlardan birisi elindeki silahı düşürüp sonra yerden tekrar alarak aracın içindeki görevliye ateş ediyor.

SOYGUNCULARA BÖYLE KARŞILIK VERDİ

Araçtan inip soygunculara karşılık veren bir görevliye ise araca binmek üzere olan hırsızlardan birkaç el ateş ediliyor ve bu arada bir hırsızın yırtılan maskesinden yüzü belli oluyor.




Kamera kayıtlarını inceleyen Moskova polisi şimdi her yerde bu film sahnesi gibi soygunu gerçekleştiren soyguncuları arıyor.

DHA

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.