11 Ekim 2013 Cuma 00:00
4.Kurumlar Arası Futbol Müsabakası 2. Grup Maçlarının Heyecanı Başladı

 

 

4.Kurumlar Arası Futbol Müsabakası 2.grup maçları dün 4 maçla start aldı.

 

Oynanan harika futbolla farklı skorlar elde edilerek futbol turnuvasında izlenmeye değer farklılıklar yaratıldı.Güven Başaran Hastanesinden 3-1’lik Farklı Tarife; Türk Telekom ile Güven Başaran Hastanesi arasında oynanan maçta ilk yarısı berabere biten maçın, ikinci yarısı iki takımın kazanma hırsıyla mücadele etmesi sonucunda gollerle bitti. Güven Başaran Hastanesi ikinci yarıda bulduğu pozisyonlarla 3-1 yenerek sahadan farklı galip ayrıldı.

 

Devlet Hastanesinden Türk Eğitim-Sen’e 8’lik Narkoz; Türk Eğitim-Sen ile Ağrı Devlet Hastanesi arasında oynanan maçta, Devlet Hastanesi oyuncusu Taşkın Telhan oynadığı futbolla göz doldurdu. Maçın başından sonuna kadar oyunun kontrolünü elinde tutan Ağrı Devlet Hastanesi Türk Eğitim-Sen’i 8-2’lik skorla mağlup etti. İmamlar Uçuşa Geçti; Geçen hafta oynanan maçta yenilgi alan İl Müftülüğü Takımı, bu hafta rakibini iyi analiz ederek grupta altın değerinde 3 puan aldı.

 

 Attığı gollerle Moral bulan İl Müftülüğü yarınlara daha umutlu bakmaya başladı. Sahayı rakibine dar eden İl Müftülüğü takımı havaalanını 6-1 mağlup etti. Ayrıca İl Müftülüğünün kalesini koruyan panter Zahid yaptığı kurtarışlarla ne kadar kaliteli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.Tarım Adliyeyi Nadasa Bıraktı; Kurumlar arası futbol müsabasının gece son maçı olan Adliye takımı ile Tarım İl Müdürlüğü takımı arasında oynanan maçta Tarım İl Müdürlüğü Adliye’nin çimlerini biçti. Büyük rekabet içerisinde geçen maçta Tarım İl Müdürlüğü takımı Adliyeyi 3-2 mağlup ederek geceyi 3 puanla kapattı.

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.