11 Ekim 2013 Cuma 00:00
4.KURUMLAR ARASI FUTBOL MÜSABAKASI BOL GOLLÜ DEVAM EDİYOR

4.Kurumlar Arası Futbol Müsabakaları 26 kurumun katılımı ile ikinci gurup maçları dün farklı skorlarla devam etti.


Teiaş Ağrı ASKF’nin Fişini Çekti; Teiaş ile Ağrı ASKF arasında oynanan maçta Teiaş maç boyunca oynadığı oyunla Ağrı ASKF’ye gol pozisyonu vermedi.

 

Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ’ın müsabakanın ilk devresinde bileğinden sakatlanarak maçtan çıkması skorun farkını artırdı.

 

Maçın kalan son dakikalarında ise Ağrı ASKF oyuncusu Abdullah Atilla kaleye giden topu elle çıkarması kırmızı kart görmesine neden oldu. Atilla’nın kırmızı kart görmesiyle 7 kişi kalan Ağrı ASKF 5-0’lık skora engel olamadı.


Ağrı İdman Yurdu Spor Diş Çekti; Ağrı İdman Yurdu Spor ile Ağrı Ağız Diş Sağlığı arasında oynanılan karşılaşmada Ağrı İdman Yurdu Spor tek kale oynayarak, Ağrı Ağız Diş Sağlığını 11-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

 

Maçın başından sonuna kadar harika kurtarışlar yapan Ağrı İdman Yurdu Spor kalecisi Atilla Kaya Ağrı Ağız Diş Sağlığına gol izni vermedi. Oynadıkları oyunla ve atıkları harika gollerle maç boyunca harikalar yaratan Orhan Alpaslan ve Murat Gök Seyircileri kendilerine hayran bıraktılar.

 

Aile Beraberliğe İzin Vermedi; Ağrı Halk Sağlığı ve Aile Sosyal Politikalar Merkezi arasında çekişmeli geçen maçta 4-3 galip gelen Aile Sosyal Politikalar merkezi, Ağrı Halk Sağlığı futbol takımına beraberliği yakalama şansı vermedi.

 


Ağrı Belediyesinden Geçiş Yok; Dün Kurumlar Arası Müsabakanın son maçı olan Ağrı Belediyesi ve Ağrı Barosu müsabakasından 6-3’lük skorla galip ayrılan taraf Ağrı Belediyesi oldu. Maçın ilk düdüğü ile başlayan çekişmeli maç Ağrı Belediyesinin attığı 6 golle, Baro takımına galibiyet şansı tanımadı.

 


 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.