11 Ekim 2013 Cuma 00:00
4.Kurumlar Arası Futbol Müsabakası Grup Maçları Sona Yaklaşıyor

 

4.Kurumlar Arası Futbol Müsabakası gurup maçlarından hüzün içerisinde ayrılan takımların ve sevinç içinde yollarına devam eden takımlarla gurup maçları sona yaklaşıyor. Oynanan harika futbolla farklı skorlar elde edilerek futbol turnuvasında gurup maçları elde edilen puanlarla sona doğru yaklaşılıyor.

 

 


Havaalanı Rötar Yaptı; Tarım İl Müdürlüğü takımı ile Havaalanı Takımı arasında oynan müsabakada iki takımında karşılıklı bulduğu gollerle puanlar bölüşüldü. Oynana müsabakada 4-4’lük skorla ayrılan Tarım İl Müdürlüğü Puanını 7 Yükseltirken Havaalanı 4 Puanla en yakın rakibi oldu.

 


Şeker Gibi Maç; Adliye Takımı ile Şeker Fabrikası Takımı arasında oynanan müsabaka 14 gol fileleri buldu. Maçım başından sonuna kadar harikalar yaratan Şeker Fabrikası Takımı Rakibi Adliye’yi 10-4 Mağlup ederek 3 Puana sarıldı.

 


Türk Telekom 2 Al 1 Öde Tarifesine Geçti; Türk Telekom ile Ağrı Devlet Hastanesi takımı arasında oynana müsabakada iki takımında harika futboluyla güzellikle yaratıldı. Türk Telekom buldu 2 golle rakibini mağlup ederek sevinen taraf oldu.
Türk Eğitim-Sen’den Üçüz; Türk Eğitim-sen takımı ile Ağrı Kadın Doğum Takımı arasında oynanan karşılaşmada bir birinden güzel ataklarla soluk kesen Kadın Doğum Hastanesi bulduğu 3-1’lik Skorla rakibi mağlup etmeyi başardı.

 

Ağrı ASKF Puansız Guruplara Veda Etti; Gecenin kritik maçı olan Ağrı ASKF ve Ağız Diş Hastanesi karşılaşmasında iki takımda 3 Puan için sahaya çıktı. Maçın ilk yarsı golsüz tamamlanırken müsabakanın ikinci yarısında 4 gol filelerle buluştu. Ağrı Ağız Diş Hastanesi rakibi olan Ağrı ASKF’yi 3-1 yenerek guruplara veda etmesine neden oldu.

 


Teiaş’dan 7-3’lük Voltaj; Gecenin son maçı olan Tapu Kadastro Müdürlüğü ile Teiaş arasında oynanan müsabakada iki takımında kazanma hırsıyla oynaması sonucunda atılan goller nefes kesti. Maç sonucunda 3 Puanı 7 golle alan Teiaş Liderlik Koltuğunun Sahibi oldu.
Aile’den Avcılara Ders; Avcılar ve Atıcılar derneği takımı ile Aile ve Sosyal Politikalar takımı arasında oynan karşılaşmada iki takımın mücadelesi skora yansıdı. Aile Sosyal ve Politikalar takımı oynadığı oyunla Avcılara dört fark takarak gol sow yaptılar. Maç Sonucu Aile Sosyal Politikalar 4 – Avcılar ve Atıcılar Derneği 2 Maliye, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne Ceza Kesti; Maliye takımı ile Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü takımları arasında oynanan müsabakada Maliye gol olup yağdı. Maliye takımı Çevre Şehircilik Müdürlüğü takımına gol pozisyonu vermeden eli boş gönderdi. Maliye rakibi 10-0 yenerek liderliğe adını yazdırdı.

 


Tedaş’a Sağlık Müdahalesi; Sağlık-Sen ile Tedaş arasında kıyasıya geçen mücadelede Sağlık-Sen 4-3 rakibi olan Tedaş’ı yenerek ilk 3 puanını aldı. Sağlık-Sen aldığı 3 puanla Tedaş’a en yakın rakip olarak mücadelesini sürdürüyor.
Cezaevine Toplu Müdahale; Toplum Sağlığı Müdürlüğü takımı ile Cezaevi takımı arasında oynanan karşılaşmada rakibine nefes aldırmayan Toplum Sağlığı attığı harika gollerle F gurubunda bulunan zor rakiplerine bende varım dedi. Maç sonucu Toplum Sağlığı 5- Cezaevi 0 olarak yansıdı.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.