11 Ekim 2013 Cuma 00:00
6000 AİLEYE İFTAR YEMEĞİ

Kızılay Ağrı Şubesi, Ramazan ayında her gün 600 aileye iftar yemeği dağıtacak.

 

Ağrı Şube Başkanı Fahrettin Selçuk, yaptığı açıklamada, Ramazan ayı süresince maddi imkanı kısıtlı ailelere kuru gıda ve yemek yardımında bulunacaklarını belirtti.

Her gün 600 aileye 3 bin kişilik iftar yemeği dağıtacaklarını ifade eden Selçuk, "Ramazan ayı boyunca yardıma muhtaç ailelerimizin yanında olacağız. Böyle mübarek bir ayda Müslüman kardeşlerimize yardım elimizi uzatmak her şeyden önce Müslüman olmamızın bir gereğidir.

Biz Kızılay Ağrı Şubesi olarak Ağrılı vatandaşlarımıza her gün yemek dağıtımı yapacağız. Belli aralıklarla da şeker ve diğer kuru bakliyat yardımlarında bulunacağız. Ayrıca bayrama yakın da bize bağışlanan zekatları da fakir ailelere ulaştıracağız" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.