11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Ağrı 5.Kurumlar Arası Maçlar Başlıyor


Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından geleneksel olarak bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Kurumlar Arası Futbol Müsabakaları 6 Mayıs tarihinde başlıyor.

Kamu Kurum Kuruluşları ile Sivil Toplum Örgütlerinin mücadele edeceği organizasyonda, birinci takıma 12 Altın verilirken, organizasyonda toplam 22 altın hediye edilecek.

Bu sezon ilk kez en iyi sekiz futbolcu belirlenecek ve Altın Sekiz olarak adlandırılacak.

Müsabakalar mesai saatleri sonrasında Ağrı ASKF Spor Tesislerinde oynanacak.

Turnuvaya katılım gösterecek olan takımlar en geç 3 Mayıs günü kura çekiminden önce evraklarını teslim ederek katılım gösterecek. Final karşılaşması 2 Haziran Salı günü oynanacak.

Turnuvanın Kurumlar Arası kaynaşmayı temel aldığını söyleyen Askf Başkanı Erkan Kösedağ “ Bu sezon beşincisini düzenleyeceğimiz bu turnuvada temel amacımız kurumlarımız ile sivil toplum örgütlerimizin kaynaşmasını sağlamak.

 

 

Geçmiş yıllarda bu organizasyonda kurum müdürlerimiz, vali yardımcılarımızı müsabakalarda oynarken gördük. Bu organizasyonun amacına hizmet edebilmesi için kurum amirlerini de sahada görmeyi ümid ediyoruz “ dedi

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.