11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI AMATÖRÜNDE 1 HAFTA MAÇLARI TAMAMLANDI

Ağrı Amatör Futbol Müsabakalarında 1.hafta maçları dün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Ağrı Gücü Zoru Başardı

Sezona iddialı giren Ağrıgücü, Konfederasyon kupası finalisti Bayazıt spor’u Doğubayazıt deplasmanın da 2-0 lık net bir skorla yenerek üç puanı hanesine yazmayı bildi.  Ağrıgücü2nün gollerinin ikiside Suat Saldamlı’dan geldi. Öte yandan müsabakalardan bir gün önce Ağrı Gücünde antrenör olan Tolga Önaç ile yollar ayrıldı.

Doğubayazıt Belediye Spor İyi Başladı

Lütfi Yiğenoğlu stadyumunda karşı karşıya gelen Doğubayazıt Belediyespor ile Sanayispor arasında oynana karşılaşmada gülen taraf Doğubayazıt temsilcisi oldu.  Doğubayazıt Belediyespor, rakibi Sanayispor’u Musa, Halit ve Uğur’un attığı gollerle 3-2 geçerek üç puanı hanesine yazdı.

Tedaş Gülen Taraf

Hamur Kümbet spor ile karşılaşan Tedaşspor, ilk yarısını 2-1 yenik kaptığı karşılaşmada, rakibini ikinci yardı bulduğu gollerle 5-3 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yaptı. Tedaşspor antrenörü Zeynel Alptrekin’in  Kofederasyon Kupası maçlarında aldığı bir maçlık cezadan dolayı takımın başında antrenör olmamasına rağmen skoru çevirmesi, ayrı bir başarı olarak değerlendirildi.

Ağrı İdmanyurdu Spor’da Sefa Şov

Ligin açılış karşılaşmasında karşı karşıya gelen Taşlıçayspor ile Ağrı İdmanyurduspor karşılaşmasında Ağrı İdmanyurduspor, rakibini 4-2 yenerek üç puanı aldı. İdmanyurdu Spor’da Sefa üç golle maça damgasını vuruken, maçın son dakikalarında gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Konfederasyon Kupası Finali Oynanacak

Öte yandan 25 Eylül Çarşamba günü İdmanyurdu Spor ile Bayazıtspor arasında Konfederasyon Cup 2013 final müsabakası Vali Lütfi Yiğeoğlu Stadyumunda saat 19:00’da oynanacak. Yoğun ilgilinin beklendiği ve gece oynanacak olan karşılaşma, ücretsiz olarak izlenebilecek.

 

 


 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.