11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI ANADOLU LİSESİNDE HER ÖĞRENCİNİN ÇİÇEĞİ VAR

Ağrı Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından başlatılan " Bir Çiçekte Sen Sula" isimli proje öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

 

Proje kapsamında her öğrenci kendi getirdiği bir çiçeği okulun koridoruna bırakarak  bakımını üstlenecek.

 

Her yıl devam edecek projede büyütülen çiçekler farklı okullara dağıtılacak. Projenin doğayı ve yeşili sevdirmeyi amaçladığını söyleyen okul müdürü Mehmet Aydınoğlu, " Proje kapsamında 200 e yakın öğrencimizin kendisine ait bir çiçeği oldu.

 

Çiçeklerimizin vazolarına öğrencilerimizin isimlerinin yer aldığı kartları astık. Her öğrencimiz her gün kendi çiçeğini sulayarak büyümesini sağlayacak. Projede bir kaç hedefi birlikte gerçekleştireceğiz.

 

Öğrencilerimizin Yeşili korumaya duyarlı olacak, okulumuzun güzelleşmesine katkıda bulunacak ve sorumluluk duygusu kazanacaklar" diye konuştu.

 


 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.