11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI ASKF DEN ALTYAPILARA DESTEK

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından  futbol altyapı kurslarına devam eden 158 çocuğa spor malzemesi dağıtıldı.

ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Başkan vekili Abdullah Atilla, ASKF Futbol Altyapı sorumlusu Mustafa Şimşek ,  kurs antrenörleri ve ASKF Yönetim kurulunun hazır bulunduğu törende kursiyerlere spor malzemeleri dağıtıldı.

ASKF Futbol Altyapı Sorumlusu Mustafa Şimşek, yaptığı konuşmada malzeme yardımlarının devam edeceğini belirterek şunları söyledi.”

 

ASKF Yönetim Kurulu olarak geçen yıl SODES kapsamında bitirdiğimiz Ağrı Yıldızlarını Arıyor isimli projemizi kendi imkanlarımız ile devam ettiriyoruz. Sporcularımız araçlarla şehir merkezinden alınarak sosyal tesislerimize getiriliyor.



Antrenmanlar sonrasında yeniden şehir merkezine bırakıyoruz. Kurslarımız teorik ve uygulamalı eğitimler halinde 6 çalıştırıcı eşliğinde devam ediyor. Bu kurslarda futbolun temel altyapı eğitimlerini vererek amatör futbol kulüplerimize lisanslı sporcu yetiştiriyoruz. Bu vesile ile tüm antrenörlerimize teşekkür ediyorum.   “dedi.

 


 

 



Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.