11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Ağrı Belediyesi Futbol Kursları Devam Ediyor

Kalkınma Bakanlığı’nın Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Ağrı Valiliğince finanse edilen ve Ağrı Belediye Başkanlığınca yürütülen “Kenar Mahalleler Spor Yapıyor-2” projesinde futbol eğitim kursları devam ediyor.

9-13 Yaş aralığındaki sporculara haftanın  dört günü yapılan antrenmanlarla   futbol oyun kuralları ve temel futbol prensipleri öğretiliyor. Kurs sonunda lisanslanacak olan futbolcular, U-13 ligine katılarak resmi müsabakalarda oynama fırsatını da yakalayacak.

13 Yaş grubu kurs Antrenörü  Mustafa Şimşek, Ağrı’nın futbol altyapısının gelişmesin de  önümüzdeki yıllarda çok önemli bir etkiye sahip olacak çalışmanın verimli  geçtiğini belirterek “Projede 100 sporcuya futbol eğitimi veriyoruz. Sporcular şehir merkezinden alınıp Ağrı Belediyesinin spor tesislerine getirilerek eğitiliyor. Bu sporcularımızla Ağrı U-13 ligine hazırlanıyoruz. İnşallah hedefimiz bu sporcularla U-13 Türkiye Şampiyonasına katılmaktır. Projenin ortaya konulmasında Ağrı Belediye Başkanımız Hasan Arslan’a teşekkür ediyorum. Ben Ağrı Spor’da profesyonel oynarken altyapılarımızın böyle imkanları yoktu.  Şimdi çocuklarımız antrenmanlara başlar başlamaz spor malzemelerini alıyorlar. Taşıma imkanlarını kullanıyoruz. Spor tesislerimiz var. Bu imkanları iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Haziran ayından itibaren yeni sporcu alımı yapacağız. Kurslarımıza katılmak isteyen tüm çocuklarımızı bekliyoruz “ diye konuştu.

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.