11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI BELEDİYESİ KURUMLAR ARASI MAÇLARIN KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Kalkınma Bakanlığı’nın Sosyal Destek Programı SODES tarafından finanse edilen ve Ağrı Belediyesi tarafından yürütülen Dört Mevsim Spor isimli proje kapsamında Kurum ve Sivil Toplum Örgütlerinin sportif kaynaşmasını sağlayan Kurumlar Arası Futbol Maçlarının kura çekimi yapıldı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu toplantı salonunda gerçekleştirilen kura çekimine ASKF yetkileri, Ağrı Belediyesi Yetkilileri ve katılımcı takımların temsilcileri katıldı.

16 takımın dört grupta mücadele edeceği karşılaşmalarda gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar bir üst tura yükselecek. Müsabakalar saat 17:00’da başlayacak. Ağrı Belediyesinin SODES kapsamında yaptırdığı kapalı halısaha tesislerinde oynanacak. Müsabakalar ve organizasyon için katılımcı takımlardan herhangi bir ücret alınmayacak.

Karşılaşmalarda meydana gelebilecekdisiplin sorunlarını çözmek ve Altın Sekiz seçmelerini yapmak üzere Devlet Hastanesinden Bülent Aydemir Adliye’den Latif Turan, Tarım İl Müdürlüğünden Zeki Çelik ve Ağrı ASKF’den Özkan Aslan tertip ve disiplin kuruluna seçildiler.

Karşılaşmalar bayram sonrasında  başlayacak olan turnuvada gruplar ise şöyle oluştu.

A Grubunda; İbrahim Çeçen Üniversitesi, Tarım Gıda ve Hayvancılık, Ağrı Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü

B Grubunda : Ağrı Özel İdare, Ahmed-i Hani Erkek Yurdu, Adliye, Sağlık-Sen

C Grubunda: Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği, Ağrı Eğitimciler Derneği, Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi, SODES

D Grubu: Ağrı aSKF, Devlet Hastanesi, BARO, Ağrı KYK

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.