11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERE YARDIM DAĞITTI

Ağrı İbrahim Çeçen Ünüversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3.sınıf öğrencileri tarafından Ağrı Belediyesinin  yapmış oldukları yardımları "Topluma Hizmet Uygulaması" çercevesinde yaptılar.

 

 


Ağrı Belediye Belediye Başkanı Hasan Arslan tarafından Ağrı Merkez köylerinden Kalender Köyü İlköğretim Okulu çocuklarına kırtasiye ve kitap yardımı yaptılar.

 


Ağrı İbrahim Çeçen Ünüversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3.sınıf öğrencileri Fadime Aşık ve Zeynep Özmen ile Belediye Başkanlığının görevlendirdiği kişiler tarafında köy öğrencilerinin tamamına kırtasiye dağıtımı gerçekleştirildi.

 


Üniversite Öğrencileri Topluma Hizmet Uygulaması çerçevesinde yaptıkları yardım uygulamasından memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

 

Bu konuda bazı kurumların kendilerine yardımcı olmadıklarını beyan ederken, Ağrılı kırtasiyecilerinin de kitap yardımına teşekkür ettiler.

 


Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.