11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI BELEDİYESİ ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNİ YENİLEDİ

Ağrı Belediyesi'nin toplu ulaşım hizmetlerine dahil etmek üzere S.S 5 Nolu Koparatif Başkanlığı ile yapılan protokol sonunda  satın alınan yeni otobüslerin tanıtım töreni belediye bahçesinde yapıldı.


Ağrı Belediye Başkanı Arslan yaptığı konuşmada, belediye olarak şehir içi ulaşımı problemi çözdüklerini belirterek, araç filosuna 13 yeni araç alındığını bu sayının 30 'u geçeceğini ifade etti.


Göreve başladıkları günden bugüne kadar yaptığı hizmetleri anlatan Arslan, "Artık eski ve küçük dolmuşlarla Halkımıza ve öğrencilerimize hizmet vermeyeceğiz. Teknik ve donanıma sahip olan araçlarla halka hizmet vereceğiz.

 

Çok büyük masraflarla bu araçları alan Halk Otobüslerinin sahiplerini kutluyorum, halkımızın hizmetine bu araçları kazandırdık her biri 3 yüz bin liraya mal oldu. Halkımız sabırlı olsun şehrimiz için yapıan 30 km asfaltın yapımına yarın başlayacağız yaz boyu yapılacak çalışmalar ile ilimizin Erzurum, Hani Baba Y Van Caddesi, Kağızman Caddesi ile vali Konağı caddesinin ana ar telleri dahil 30 km asfalt projemizde hayata geçireceğiz, Yeni Otogarımız bitme aşamasında, Yeni Hayvan Borsamızda bitireceğiz,  bu projeler bitince her şey çok güzel olacak"dedi.

 


Törene Katılan İÇ Üniversitesi Rektörü İrfan Aslan Alınan araçların ve yapılan yolların özellikler Üniversite öğrencilerinin ulaşımlarını rahatlatacağı için memnuniyetini dile getirdi.

 


Belediye Başkanı Hasar Arslan Basın Mensuplarına Ulaşım kolaylığı sağlayacaklarını dile getirerek, Biz kendi Ulaşım araçlarından Basın mensuplarından ücret almıyoruz, S.S 5 Nolu Kofaratif başkanı Fadıl Ataş'tan'da basın mensuplarına kolaylık sağlanmasını isteyerek söz aldı, Bu sözlerin konuşulması Basın mensuplarını memnuniyetini sağladı.

 


Konuşmaların ardından halaylar çekilerek kurban kesildi. Daha sonra araçlarla şehir turu yapıldı.


 
Ağrı’nın Tercihi “Otokar” Ağrı Belediyesi Özel Halk Otobüsleri yeni araç alımında Otokar’ın engelli yolcu taşımaya uygun otobüslerini tercih etti. 33 adetlik SULTAN MAXI siparişinin 11 adetlik ilk partisi 29 Mayıs Salı (dün) günü yapılan törenle teslim edildi.


 
Türkiye’nin otobüs pazarı lideri Otokar’ın Türkiye’nin en çok tercih edilen otobüsü SULTAN, Ağrı halkını taşıyacak. Ağrı Belediyesi'nin Özel Halk Otobüsler toplu ulaşım hizmetlerine dahil etmek için satın alınan Otokar otobüslerin tanıtım töreni, Ağrı Belediyesi bahçesinde yapıldı. Yapılan törende, çağdaş ve modern yolculuk sunması nedeniyle büyük beğeni toplayan Otokar Sultan Maxi City otobüslerinin 11 adetlik ilk partisi teslim edildi.

 

Törene Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, Muhtarlar Derneği Başkanı Bedrettin Taştan, Belediye Meclis Üyeleri ile S.S 5 Nolu Kooperatif Başkanı Fadıl Ataş ile çok sayıda vatandaş katıldı.


 
Ağrı Belediye Başkanı Arslan yaptığı konuşmada, belediye olarak şehir içi ulaşımı problemi çözdüklerini belirterek, araç filosuna 11’i şimdi olmak üzere toplam 33 adet yeni araç eklediklerini ifade etti. Göreve başladıkları günden bugüne kadar yaptığı hizmetleri anlatan Arslan, "Artık eski ve küçük araçlarla hizmet vermeyeceğiz.

 

Teknik ve donanıma sahip otobüslerle halka hizmet vereceğiz. Halkımız sabırlı olsun şehrimiz için yeni projelerimiz var ve bu projeler bitince her şey çok güzel olacak" dedi. Konuşmaların ardından halaylar çekilerek kurban kesildi. Daha sonra araçlarla şehir turu yapıldı.


 
Otokar SULTAN MAXI CITY hakkında


Otokar’ın şehir içi toplu taşımacılık için özel olarak geliştirdiği Sultan Maxi City dayanıklılığı, düşük işletme maliyetleri, çevreci motoru dikkat çekiyor. Sultan Maxi City, düz arka zemini, arka alçalma özelliği ve engelli rampası ile engelli yolcu taşımacılığına da imkan sağlıyor.  Geniş iç hacmi, yüksek tavanı, büyük camları ve rahat koltukları ile konforlu bir yolculuk sunarken tam kuru havalı ABS  fren sistemi ve disk frenleri ile de güvenlikten ödün vermiyor.

 
 
Otokar Hakkında


Türkiye’nin öncü otomotiv şirketlerinden Otokar, kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun özel çözümler sunmaktadır. Koç Topluluğu bünyesinde yer alan Otokar, ticari araçlarda minibüs ve otobüs, treyler ve semi treyler; savunma sanayi için çeşitli tiplerde 4x4 arazi tipi araçlar üretmektedir.

 


 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.