11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Ağrı Beşir Derneği Ağrı İl Temsilcileri Mahkumlara Kitap Hediye Etti

 

 

Semerkand yayın grubu ve Beşir Derneği Ağrı temsilcileri Ağrı M Tipi Cezaevinde bulunan mahkumlara, 500 adet Peygamberim adlı kitap ve 500 adet Asrı Sadet adlı kitapları hediye etti.

Cezaevlerinde yatan mahkumların topluma kazandırılması gerektiğini düşünen Beşir Derneği ve Semerkand yayın kuruluşu ayda binlerce kitap ve dergi, Cezaevlerindeki mahkûmlara yollamaya başladılar.

Semerkand Yayın Kuruluşu her ay mahkûmlara, Semerkand Aile dergileri ve daha birçok kitap ulaştırmaya başladı.Yayın kuruluşu, 23 Mart günü Ağrı’da bu uygulamasını gerçekleştirerek M tipi kapalı ceza evinde bulunan mahkûmlara kitap dağıtımları yaptı.

Kitap dağıtımında sonra bir açıklama yapan Beşir Derneği İl Temsilcisi Kadir ÇELİK; hiçbir suç cezasız kalmamalı, ama insan suç işledi diye de yok sayılmamalı mantığıyla hareket edilen kampanya mahkumların ıslah edilmesi ve topluma kazandırılması amacını taşıyor. Bizlerde Ağrı Cezaevinde bulunan mahkumlara, Peygamberim adlı kitaptan 500 adet ve asrı sadet adlı kitap 500 adet toplamında 1,000 adet kitap hediye ettik  Beşir derneği olarak Hizmetlerimizin devamı edeceğini Ağrı halkına hizmete devam edeceklerini söyledi.

Beşir Derneği Kitap Kampanyasına ve dağıtımına destek veren, Ağrı Semerkand vakfı başkanı Yüksel kılıç ve ekibine, Ağrı semerkand Temsilciliğine, son olarak desteklerini esirgemeyen vatandaşlara teşekkür etti.

Cezaevi yetkilileri ise, Beşir Derneğinin faaliyetlerini takdirle karşıladıklarını ve yapılan faaliyetlerin gurur verici olduğunu söylediler.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.