13 Ocak 2017 Cuma 13:23
Ağrı Cumhuriyet Ortaokulu,Kızlar Basketbol Turnuvası'nda Bölge İkincisi Oldu

Doğu Anadolu'daki tüm illerin temsilcilerinin katılımıyla Bingöl'de düzenlenen Küçük Kızlar Basketbol Turnuvası sona erdi. Turnuvada, müsabakalara Ağrı temsilcisi olarak katılan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, ikincilik elde etti. 

Turnuvada başarı elde eden Cumhuriyet Ortaokulu Kızlar Basketbol Takımı, Ağrı'ya dönüşlerinde okullarında coşkuyla karşılandı.

Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Kıyas Keskin, okullarının Ağrı'da açılan ilk okul olduğunu belirterek, eğitim ve öğretimdeki kalitesinin yanında sportif aktiviteler de de başarılı olduklarını söyledi.  

Birçok spor branşında il birincilikleri elde ettiklerini ifade eden Keskin, "Kız basketbol takımımız bölge ikincisi oldu. Eğitim ve öğretimde kalitemizi ortaya koyduğumuz gibi sportif aktivitelerde kalitemizi ortaya koyuyoruz. Her iki dalda da başarılı olmaya devam edeceğiz." dedi.

cumhuriyet-ortaokulu,kizlar-basketbol-turnuvasinda-bolge-ikincisi-oldu.jpgcumhuriyet-ortaokulu,kizlar-basketbol-turnuvasinda-bolge-ikincisi-oldu-001.jpgcumhuriyet-ortaokulu,kizlar-basketbol-turnuvasinda-bolge-ikincisi-oldu-002.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.