17 Ocak 2020 Cuma 15:12
Ağrı'da 165 bin öğrenci karne aldı

Tüm yurtta olduğu gibi Ağrı'da da öğrenciler karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdiler. Merkeze bağlı Aşkale köyünde gerçekleştirilen karne dağıtımına Vali Süleyman Elban, Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, Emniyet Müdürü Nihat Özen, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin katıldı.

Karne dağıtımı öncesi Kodlama sınıfına geçen Vali Elban burada öğrencilerin yapmış olduğu çalışmaları inceledi. Daha sonra 4. sınıf öğrencilerine karnelerini dağıtarak kendilerini tebrik eden Elban, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekti.

Karne dağıtım programının ardından açıklama yapan Vali Elban, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Elban, "2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi. Yaklaşık 18 milyon yavrumuz bugün itibari ile 15 günlük yarı yıl tatiline başlıyorlar. Ağrı'da ise 165 bin öğrencimiz karnelerini aldılar. Biz de bu vesileyle Aşkale köyümüze geldik.

Buradaki yavrularımızın karne sevincini paylaşmak istedik ve kendilerine karnelerini dağıttık. Dinlenmeleri, kitap okumaları, hoşça vakit geçirmeleri tavsiyesinde bulunduk kendilerine. Geçen yarıyılda ki gayretleri ve özellikle okuldaki başarı çıtasından dolayı öğretmenlerimize ve idarecilerimize tebriklerimizi ilettik. Kendileri ile de görüş alışverişinde bulunduk inşallah ilimizdeki tüm okullarımız ve bizim bu okulumuzda ikinci dönem daha gayretli, daha başarılı bir yarıyıl geçireceklerdir.

O yüzden bütün öğrencilerimize, velilerimize de gelecek yarıyılda inşallah başarılı ve sağlık içerisinde bitirecek bir yarıyıl geçirmelerini temenni ediyoruz." dedi.

Son Güncelleme: 17.01.2020 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.