11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI DA 19 MAYIS KUTLAMALARI

19 Mayıs 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Ağrı’da çeşitli etkinliklerde kutlanıyor.

 

Kutlamalar kapsamında sabah saatlerinde Abide Meydanı’ndaki Atatürk büstüne çelenk sunuldu.

 

Çelenk sunumunun ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Erkan Kösedağ, Şube Müdürler, sporcu antrenörleri ve milli sporcular Ağrı Valisi Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti.

 

Kafileyi makamında kabul eden Vali Yerlikaya, “bütün gençlerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Karşımızda pırıl pırıl, geleceğe umutla bakan gözler görüyoruz. Bu gençlerimizle bu yıl hem dünya hem de ülkemizde önemli başarılar elde ettik. Başarılarıyla adından söz ettiren, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onlara hayatlarının her alanında başarı diliyoruz” diye konuştu.

 

Sporda kalıcı işler yapmak için uğraştıklarını ifade eden Vali Yerlikaya, “daha önce de söyledim yine söylüyorum. Sporcularımızın eğitimi ve geleceği bizim için önemli. O yüzden onların okullarında ve sosyal hayatlarında bir istikrar sağlamaları için çalışıyoruz. Bunun için gereken ne varsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

Ağrılı sporcuların Dünya, Balkan ve Türkiye’de düzenlenen müsabakalarda önemli derecelerin elde edildiğine dikkat çeken Vali Yerlikaya, başarılı sporcularımıza bu yıl altın ve çeşitli hediyeler verdik. Bunlar elbette verilir. Bunun için ödül yönergesi hazırladık. Bundan sonraki süreçte de her başarının karşılığı olacak. Ancak bu yeterli değil. Biz sporcularımızın hem sosyal güvencelerinin olması hem de maddi olarak destek almaları için çalışmalarımız var. Onu da ileriki süreçlerde sizlerle paylaşacağız” dedi.

 

Yaklaşık bir saat süren ziyaret sonrasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim tarafından Ağrı Valisi Ali Yerlikaya’ya spora verdiği katkılardan dolayı spor camiası adına plaket takdim etti.

 

 


 

 


 


Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.