11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI DA AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından halkın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi amacıyla 30 Eylül – 06 Ekim tarihleri arasında kutlanan "Amatör Spor Haftası " Ağrı’da tamamlandı.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü; hafta boyunca yedi farklı branşta, beş yüze yakın sporcunun katıldığı amatör spor haftası etkinliklerini, düzenlediği yüzme müsabakası ile tamamladı.

 

Amatör Spor Haftasının kapanış programı, dereceye giren sporcuların ödül töreniyle gerçekleşti. Ödül töreninde açıklamalarda bulunan Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM; 30 Eylül – 6 Ekim Amatör Spor Haftası nedeniyle de Ağrı’da; Voleybol, Badminton, Basketbol, Atletizm, Tekerlekli Kayaklı Koşu, Masa Tenisi ve Yüzme branşlarında müsabakalar düzenlendi.

 

Müsabakalarda mücadele eden bütün sporcuları tebrik ederim, sporcuları yetiştiren antrenör ve ailelerine de teşekkür ederek sözlerine başlayan Erim, Amaç; sporu toplumumuzun vazgeçilmez yaşam biçimi haline getirmektir. Önceliğimiz çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, sporu sevdirmek, onları kötü alışkanlıklara karşı korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirebilmektir. Faaliyetler ile hedeflenen farkındalık oluşturarak, halkımızın  düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi hedeflendiği gibi kulüplerin ve başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılmasıdır.

 

Biz il müdürlüğü olarak ekip arkadaşlarımız ile 2 yıllık çalışmalarımızda hem tesislerimizde hem de sporda çok iyi işler yaptık. Burada sporcularımız ve velileri birer elçi görevi görürse, bütün tesislerimizin dolacağına inanıyoruz. Şuan itibariyle 2 bine  yakın kayıtlı sporcularının olduğunu altını çizen ERİM, kayıtlı olmayan sporcularımızı da hesaba katarsak bu sayının 10 bine ulaşacağına inanıyoruz. Bu sayıya ulaşmak için herkesin gayretle çalışması gerekiyor.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın organizasyonu olan Amatör Spor Haftası etkinliklerine katkı sağlayan, paydaş olan herkese teşekkür ediyorum dedi.


 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.