27 Kasım 2020 Cuma 20:06
Ağrı'lı Gencin Feci Ölümü! Yaktıkları Ateşe Düştü

Ağrılı Çocuk Yaktığı Ateşte Yanarak Can Verdi

Ağrı’’nın Diyadin İlçesi Kotancı Köyünden Azat Yardımcı babası Metin Yardımcının vefatından sonra yerleştikleri Uşak’ta feci şekilde yanarak can verdi.

Uşak’ta lastik yakarak oyun oynayan 4 arkadaştan biri ateşe düşerek ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Akıl almaz olay dün akşam saat 19:30 sıralarında Aybey mahallesi Yeniceköy caddesi yakınlarında meydana geldi. 16 yaşındaki Azat Yardımcı ve 3 arkadaşı buldukları 3 lastiği yakarak oyun oynamaya başladılar. Gençler ateşin üzerinden atlayarak eğlenirken Azat Yardımcı kazara ateşe düştü. Lastiklerin yapışması ile yanmaya başladı. Paniğe kapılan diğer üç arkadaşı Azat’ı kurtarmak için büyük çaba sarf ettiler ama lastikler gencin üzerine yapıştığı için güçlükle kurtararak sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri vücudunun her yeri yanan Azat Yardımcı’yı Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdılar.

Vücudunda %100 yanık olan Azat Yardımcı Ambulans Uçak ile Anakaraya götürülerek tedavi edilmeye çalışıldı. Ancak bu akşam Azat Yardımcı’nın vefat ettiği haberi geldi.

Azat Yardımcının vefatının duyulması üzerine Öğretmeni Saadet Budak’ta duygusal bir yazı kaleme alarak öğrencisine ilişkin anılarını paylatı.

Saadet Öğretmenin paylaşımı da şu şekilde

Bir öğretmen için EN ACI haber, ÖĞRENCISİNİN VEFATIDIR

Ilk görev yerim AĞRI/DİYADİN' de tanımıştım O' nu...5.sınıf öğrencisiydi Azat...sürmeli gözlüm Azat, gamzelim Azat

Derslerine girmiyordum ama Azat her gün odamdaydı. Kapıdan içeri girer girmez yanındaki hocanın veya sınıf arkadaşının " Hocam, Azat derste yine........." diye başlayan cümlelerin devamını zaten ezberlemiştim artık. Oysa bilselerdi Azat' ın daha çok küçük yaşlarda babasız kaldığını

Son Güncelleme: 01.12.2020 21:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Güler ve arkadaşları 2021-06-05 12:19:10

O benim Ağrı Diyadin Mehmet melik Özmen ortaokulu okulunda benim sınıfımdaydı çok iyiy arkadaştık haberi duyduğumda kahrolmuştum onu hiç unutmadık unutmayacağız onu çook seviyoruz mekanın cennet olsun inşAllah sınıf arkadaşın güler Özden ve arkadaşları