12 Mart 2018 Pazartesi 14:28
Ağrı'da Suriye'ye Yardım TIR'ı

Ağrı Belediyesi Açık Otoparkında yapılan dua ile gönderilen TIR Suriye'nin Doğu Guta kentine yaşayan mağdurlara ulaştırılmak için yola çıktı. 

Bir açıklama yapan Şube Başkanı Ahmet Belge, gönderilen TIR'ın son Tır olmasını dilediklerini belirtti.

Belge, "Bizler Hayrat İnsani Yadım olarak, 2011'den itibaren bu yana 1431. Tırımızı Ağrı'dan gönderiyoruz. Mazlum, mağdur olan Suriyeli kardeşlerimize bir nebzede olsa, onların yaralarını sarması cihetinde inşallah burada 20. Tırımızı gönderiyoruz Ağrı olarak. Genel olarak hayrat İnsani Yardım 1431 Tır yardım göndermiş oluyor, bu tırların içinden 20 tırımızı da Ağrı olarak göndermiş bulunmaktayız. İnşallah bu yardımlarımız devam edecek. Umudumuz odur ki Suriye'deki iç savaş durur, bizlerde bir daha böyle yardımlarda bulunmayız. Hz. Resulullah'ın şöyle bir hadisi vardır, 'İmandan sonra en makbul amel, mahsun dönülleri teskin etmektir.' Bizlerde bu hadisi şerife binaen, bu yardımları yapmaya çalışıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah, göndereceğimiz bu tır sonuncu tır olur. Bir daha böyle bir acı olmaz." 

Son Güncelleme: 12.03.2018 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.