11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI DA UNUTULMAZ TÜRKÜ GECESİ

Ağrı Selçuk İlköğretim Okulu tarafından “Türkü Gecesi” düzenlendi.

 


Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda düzenlenen geceye Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Denetmenleri Başkan Yardımcısı Mehmet Özkan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

 

Burada bir konuşma yapan Okul Müdürü Yunus Temur,”Edebiyatımızda insanı kalbinden yakalayan manzumeler vardır.

 

Bu manzumeler halka mal olmuş, çoğunlukla söyleyeni belli olmayan anonim olan türkülerdir.

 

Türküler, beşikten mezara kadar yaşanan her türlü duyguyu, kederi, sevinci rengarenk bir masal atmosferi içinde veren nağmelerdir” dedi.

 

Müzik Öğretmeni Kerime Coşkun’un yönettiği, Türkü Gecesi’nde öğrenciler, Türkiye’nin değişik bölgelerine ait 12 türküyü seslendirdi.

 

Gece sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Müzik Öğretmeni Kerime Coşkun’a çiçek vererek teşekkür etti. Program hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

 


sahabet black 1px solid;" src="http://www.aksareklamcilik.com/medya/1000303355_giris-resmiHn5fy8eP1rkth7aLlsKqr5ohND77v6.JPG" alt="" width="610" height="407" />

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.