11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI DAYOKSUL ÖĞRENCİ VE AİLELER YARARINA KERMES

Ağrı Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından yoksul öğrenci ve aileler yararına kermes açıldı.

 


Cumhuriyet caddesinde bulunan eski Bağkur Salonu’nda düzenlenen kermesin açılışının öncesinde dualar okudundu. 

 

Yapılan duanın ardından kermesin açılışını Ağrı Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Yüksel Kılıç tarafından yapıldı. Kermeste, 15 gün boyunca hediyelik eşyadan tatlı ve tuzlu gıdalara, dernek üyesi bayanlar tarafından yapılan mefruşat çeşitlerinden giysilere kadar ele emeği göz nuru bir çok eser Ağrılı vatandaşları bekliyor.

 

 

Kermes hakkında gazetecilere bilgi veren Ağrı Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Yüksel Kılıç, kermesten elde edilecek gelirin yoksul öğrenci ve aileler için harcanacağını söyledi.

 

 

Kılıç,”Kermesin açılmasında destek olan, el emeği göz nuru birbirinden güzel çeyiz eşyaları, çeşitli giysiler, zücaciye ve hediyelik eşyaları ve evlerde yapılan ev yemeklerinden oluşan ürünleri yapıp getiren tüm kadınlara teşekkür ediyorum. Ayrıca Kermesimize tüm yardımsever vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

 


 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.