11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI GSİM DE PERSONELE İFTAR YEMEĞİ

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kamp Eğitim Merkezinde düzenlenen iftar yemeğine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM, Şube Müdürleri ve kurum personeli katıldı.


Yemekte bir konuşma yapan İl Müdürü Erim, personelin Ramazan Ayı’nı kutladı. Erim konuşmasında "Rahmet, mağfiret ve cehennemden kurtuluş ayı olan ramazan ayının, feyzinden, bereketinden inşallah en iyi bir şekilde istifade eden kullarından oluruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar birçok başarılı projeleri hayata geçirdik. Başarımızı sahip olduğumuz birlik ve beraberliğe borçluyuz. Takım ruhu anlayışıyla çalışmalarımız kısa zamanda meyvelerini vermeye başladı.


Biz bu kurumda bir aile gibiyiz. Bu aile içinde hereksin farklı bir görevi var. Bizler hepinizin size verilen görevi en iyi şekilde yaptığınıza inanıyoruz. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. Bu mübarek ramazan ayında sizlerle beraber iftar yemeğinde bir araya gelmek, varsa bir sorun ve sıkıntınız dinlemek istedik. Ramazan ayı size ve ailenize huzur ve bereket getirsin. Bu iftar yemeği hazırlanmasında emeği geçen kamp çalışanlarına ve iftar yemeğine gelen personele teşekkür ediyoruz dedi.”

 


 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.