11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI GSİM DEN SATRANÇ TURNUVASI VE RESİM SERGİSİ

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü “15–21 Mayıs Gençlik Haftası” nedeniyle satranç turnuvası ve resim sergisi programlarını düzenledi.

Terziler caddesinde yapılan satranç turnuvasına halk yoğun ilgi gösterdi. Burada açıklamalarda bulunan il müdürü Mehmetşafi ERİM;” Hatay Reyhanlı’da hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum diyerek sözlerine başladı. Erim; Gençlik Haftası münasebetiyle, ilimizin en kalabalık caddesinde Satranç turnuvasını düzenliyoruz. Gençlik Haftası etkinliklerini ilimizde en güzel şekilde kutlayacağız. Satranç oynayanlarla sohbet eden ERİM, oyunculara başarı dileklerinde bulunarak, daha sonra küçük rakibiyle satranç oynadı.

Gün içerisinde ki programda Halk eğitimi merkezine bağlı Sergi salonunda, Gençlik Merkezi üyeleri tarafından yapılan resim, ebru sanatı, bayan kursiyerlerin el işleri sanatları ve Ağrı’nın başarılı sporcuların resimlerinin yer aldığı serginin açılışı yapıldı. Sergi açılışını, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM ve Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir TAŞTAN yaptı.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.