11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI GSİMDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

ERİM mesajında şunları söyledi;” 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü kapsamında, yazılı, görsel ve işitsel yayın kuruluşlarında görev alan tüm çalışanları kutladı.Bu anlamlı günlerinde, basın sektörünün bütün çalışanlarını en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

 

İlimiz Ağrı’nın gelişiminde çok önemli bir yere sahip olan basın mensuplarının, halkı bilgilendirme, eğitme, kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevleri bulunmaktadır.

 

Basın dünyasında çalışan ve emek veren gazetecilerin yağmurda, çamurda, sıcakta, soğukta, zaman zaman ise canını da tehlikeye atarak gerçekleştirdiği özverili çalışmaları sayesinde ülkemizde basın önemli bir konumda bulunmaktadır.

 

Ülkemizin gelişimi, halkımızın bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında basın sektörünün çok önemli katkıları bulunmaktadır.

 

Tüm gazetecilerin ve basın mensuplarımızın mesleklerinde uzun yıllar sağlık ve esenlik içinde çalışmalarını diliyor ve bu önemli günü en içten dileklerimle kutluyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.