11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ BÜYÜK AĞRI BULUŞMASI ŞENLİĞİNE KATILDI

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Ağrı Valiliğinin, kentte ki sivil toplum kuruluşları, belediyeler ve kaymakamlıklarla birlikte Balık Gölünde düzenlediği “Büyük Ağrı Buluşması Şenliği’ne” katıldı.


Üniversitenin Şenlik alanında kurduğu ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tanıtım standını Ağrı Valisi Dr. Mehmet TEKİNARSLAN, Iğdır Valisi Ahmet PEK ve Ağrı Millet Vekili Fatma SALMAN’da ziyaret etti. Üniversitenin Şenlik alanında ki faaliyetleri için “Herhâlde 2200 rakımda Üniversite tanıtımı yapan ilk üniversite Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi olmuştur” diyen Vali TEKİNARSLAN, “Üniversitemizin halkla bütünleşmesine, öğrencilere kendisini anlatmasına çok iyi bir örnek olduğunu, “inşallah bundan sonra ki yıllarda Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinden mezun olan öğrencilerimizde bu geleneği devam ettirerek,  bu şenliğe sahip çıkacaklarını” ifade etti.


Üniversitenin tanıtım standına gelerek bilgi alan ve burada vatandaşlarla sohbet eden Ak Parti Millet Vekili Fatma SALMAN da, ülke olarak geleceğimiz için umut verici günlerin yaşandığı bu dönemde, Üniversitenin Ağrı halkıyla daha fazla kaynaşmasına vesile olan bu şenliğin Ağrı için önemine dikkat çekti. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinin Ağrı’nın kalkınmasında önemli bir rol oynadığını dile getiren SALMAN, değerli iş adamı İbrahim ÇEÇEN Beyin ve Rektör Pr. Dr. irfan ASLAN’ın çalışkanlığıyla Üniversite için bir şans olduğu ifade etti ve Rektör Prof. Dr. İrfan ASLAN’a teşekkür etti.


Sohbetlerin ardından Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcı Ali BALKİS tarafından Ağrı Valisi Dr. Mehmet TEKİNARSLAN, Iğdır Valisi Ahmet PEK ve Ağrı Millet Vekili Fatma SALMAN’a Üniversitenin bilimsel yayınlarının yer aldığı çeşitli hediyeler verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.