11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ FİNAL SINAVLARI ÖNCESİ MORAL BULDU

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencileri yaklaşan final sınavları öncesi moral buldu.

 

Komedizadeler tiyatro ekibi tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Ramazan Kurt'un yaptığı 4 perdelik oyuna(Güneşi Göremeyenler (2),Üflediler,Komedi Dans ve fevkaladenin fevkinde yüzyıl) öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

 

Nezahat Çeçen Konferans Salonunu dolduran öğrencilerden bir kısmı oturacak yer bulamayınca oyunu ayakta izlemek zorunda kaldı.

 

Tiyatroya çok sayıda öğrenci ve akademisyen katıldı.Yaklaşık 2 saat süren tiyatronun ardından Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Gazetecilik Kulübü'nün ödül töreni yapıldı.

 

Kulüp yönetimi tarafından 5 dalda belirlenen 'yılın Enleri' ödül sahibi oldu.Yılın en iyi muhabiri Ahmet Yılmaz plaketini Yrd.Doç.Dr. Mehrali Calp'tan yılın en iyi kameramanı Alaaddin Baş plaketini Tabip Odası Başkanı  A.Vahap Özay'dan yılın en iyi foto muhabiri Aydın Saltan plaketini Arş.Gör. Ahmet Akçay'dan yılın en iyi köşe yazarı Murat Aslan plaketini okutman Emine Orhan'dan jüri özel ödülü Perihan Elidemir plaketini Cihan Haber Ajansı Ağrı Muhabiri Mustafa Sönmez'den aldı.

 

Yılın en iyi foto muhabiri ödülü alan Aydın Saltan,üniversiten sürekli fotoğraflar çektiğini söyleyerek birinci olacağını hiç beklemediğini,çok mutlu olduğunu belirtti.Öğrencilerden Osman Soylu final öncesi izledikleri tiyatro ile moral bulduklarını çok eğlenceli bir tiyatro olduğunu söyledi.

 


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.