11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğrencisinden Ispartada Büyük Başarı

 

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 3. Sınıf Öğrencisi Sevilay EYTEMİŞ, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Isparta’da düzenlenen Türkiye Üniversiteler Kros Şampiyonasında 1. oldu.

 

Her yıl Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Üniversiteler Kros Şampiyonasına bu sene Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliği yaptı. Erkek ve bayan kategorilerinde birbirinden zorlu yarışların yapıldığı şampiyonada Türkiye’nin dört bir tarafından 36 üniversite yer aldı. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi şampiyonaya Arş. Gör. Metin BAYRAM liderliğinde 6 sporcu ile katıldı. Bireysel ve takım halinde ayrı ayrı gerçekleşen yarışlarda Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi erkek takımı 4. olurken, bireysel yarışlarda Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Sebahattin YARDIMCI 4. oldu. Bayanlar kategorisinde ise yine Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 3. Sınıf Öğrencisi Sevilay EYTEMİŞ 6 bin metre kros yarışında 1. olarak önemli bir başarı elde etti. 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.