11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİNDE DAYANIŞMA GECESİ DÜZENLENDİ

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesindeki personel dayanışma ve kaynaşma gecesi, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Rektör Prof. Dr. İrfan ASLAN, gösterdikleri başarılı çalışmadan dolayı teşekkür ettiği personelle birlikte halay çekti.

 

Eğitim sezonunun sona yaklaştığı Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde çalışan idari personel ile özel şirket elemanları, Merkezi Yemekhane ve Kafeteryada düzenlenen dayanışma ve kaynaşma gecesinde bir araya geldi.

 

Yemekte konuşan Rektör Prof. Dr. İrfan ASLAN, “Bir mutfakta pişen yemekte, önemli olanın yemeği servis eden değil, mutfakta çalışan olduğuna inanırım. Çünkü yemeği onlar hazırlar, pişirir ve en güzelini sunmaya çalışır. Bu vesileyle de üniversitemizin güzel olmasını size bağlıyorum.

 

Burada sizler çalışıyorsunuz, işin temelinde sizler varsınız. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben burada kalıcı değilim geçici bir insanım, bugün varım yarın yokum. Makamlar ve mevkiler de kalıcı değildir. Ama üniversitemiz kıyamete kadar siz Ağrılı hemşerilerimizin hizmetine devam edecektir.

 

Bu kurumu ne kadar çok geliştirirsek, inanıyorum ki yıllardır kendini ötekileştirmiş olarak gören, adeta üzerine ölü toprağı serpilmiş olan bu halk dimdik ayağa kalkacak ve bu ülkenin bireyleri olduğunu ve Ağrı’da çok şey yapılabilirliğine inanacak ve bunu hayata geçirmek için kendinde güç bulacaktır” diye konuştu.

 

Prof. Dr. ASLAN ve personelin müzik eşliğinde halay çektiği yemek, yaklaşık 3 saat sürdü.


 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.