11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİNDE ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ

Ağrı İbrahim Çeçen ÜniversitesiSüveyda Kültür ve Sanat Kulübü üyesi öğrenciler tarafından müzik ve şiir dinletisi gerçekleştirildi.

 

 

Nezahat Çeçen Konferans Salonunda Süveyda Kültür ve Sanat kulübü tarafından düzenlenen şiir ve müzik dinletisine, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fahri BAYIROĞLU ve Prof. Dr. Mehmet BİBER, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.


Dinletide konuşan Prof. Dr. Fahri BAYIROĞLU, çok zor bir iş olan sanatın toplumların gelişmesinde önemli bir yere sahip olduğunu, bunun için herkesin sanatla ilgilenmesinin görev olduğunu söyledi.

 

 

Sinevizyon gösterimi ile başlayan gecede, öğrenciler tarafından şiirler okundu, türküler seslendirildi. Ümit Yaşar OĞUZCAN’ın ‘Ayten’ şiirini okuyan Arş. Gör. İbrahim BABACAN, salondakiler tarafından ayakta alkışlandı.

 

 

Bir süre önce hayatını kaybeden ünlü şair Abdurrahim Karakoç’un hayatının anlatıldığı gece, öğrencilerin hazırlamış olduğu semazen gösterisiyle sona erdi.

 


 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.