11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI İHHDAN 300 AİLEYE GIDA YARDIMI

Ramazan'da 5 kıtada 72 ülkede ve Türkiye’de 78 il ve ilçelerinde iftar organizasyonları ve çeşitli gıda yardımlarıyla düzenleyen İnsani Yardım Vakfı (ÝHH) ramazan yardımları kapsamında Ağrı’da yetim ve ihtiyaç sahibi 300 aileye erzak kolisi dağıttı.

 

Ramazanda İyiliğinize Bereket sloganıyla yola çıkan İHH İnsani Yardım Vakfı ve Ağrı İYDER her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini unutmadı. 

 

İHH bu yıl ki Ramazan ayında da Dünyada 75 ülke ve bölgede, Türkiye’de ise 78 il ve ilçe merkezinde İhtiyaç sahiplerine yönelik iftar programları, kumanya ve bayramlık kıyafet dağıtımları gerçekleştiriyor.

 

Bu programlar çerçevesinde Ağrı İnsani Yardım Derneği olarak Ramazan ayının ilk gününden itibaren ilimizde öncelikli düzenli olarak yardımlarda bulunduğumuz yetim aileler ve maddi durumu çok kötü olan fakir aileler olmak üzere bu ana kadar toplam 300 aileye gıda yardımında bulunduklarını ifade eden Ağrı İnsani Yardım Derneği başkanı Kerem ANIĞI yardımlarının halen devam etmekte olduğunu belirtti.

 

 Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşmayı sağlamada, toplumsal duyarlılığı artırmada, sorunlarımızı paylaşarak azaltmak adına çok önemli bir fırsat olduğunu söyleyen ANIĞI İHH İnsani Yardım Vakfı’nın amacının yeryüzünde adaletin ve iyiliğin hâkim olması için evrensel kardeşlik bilinciyle nerede olursa olsun muhtaç ve mazlum tüm insanlara ihtiyaç duydukları insani yardımı ulaştırarak onurlu bir yaşam sunmak ve İnsanları yardıma muhtaç hâle getiren ve mazlum eden her türlü politika ve faaliyetleri önlemek üzere tüm insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmemesi için gerekli çalışmaları yapmaktır.

 

Diyen Anığı tüm Ağrı’lı hayırseverleri bu iyilik hareketine katılmaya ve destek olmaya davet etti. “Bir kişi için iftar bedeli 5 TL, Ramazan kumanya paketi 70 TL, Ramazan çocuk paketi 30 TL, Kırtasiye seti 40 TL, Bir Yetimin Hata! Köprü başvurusu geçerli değil. 80 TL’dir. Dileyen kardeşlerimizin her zaman yardımda bulunabileceklerini belirtti.


Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.