11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Ağrı Kurtuluş Kupası Ödülleri Dağıtıldı

 

Ağrı Belediyesi Tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 3.Kurtuluş Kupası etkinliklerinde kupalar sahiplerini buldu.


Şampiyon takımlar kupalarını Ağrı ASKF Spor Tesislerinde Fatih Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesinin final karşılaşmasından sonra düzenlenen törende aldılar.


Kupa törenine Ağrı Valisi Dr.Mehmet Tekinarslan, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı Askf Yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda sporsever katıldı.


Ödül töreni öncesi bir konuşma yapan Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan;” Bu etkinliği üç yıldır mahalle muhtarlarımızla birlikte Ağrı ASKF nin organizasyonuyla yürütüyoruz. Üç yılda Kurtuluş kupası etkinliklerine katılan 1200 e yakın sporcuya spor malzemesi dağıttık. Voleybol, Atletim ve Futbol’da mahallelerimizin sportif bir rekabetini gördük. Bizi en mutlu eden bu rekabetin kardeşçe devam ettiğini görmemiz oldu. Kupalar önemli değildir. Bu organizasyonlarda görünürde bir şampiyon vardır. Ama bizim için her mahallemiz ayrı ayrı şampiyondur. Çünkü bizim amacımız burada geleceğimize yön veren gençlerimize spor yaptırmak, onlara azda olsa sosyal destek sağlamaktır.” dedi.


Konuşmanın ardından kürsüye çıkan Ağrı Valisi Dr.Mehmet Tekinarslan, Belediye Başkanı Hasan Arslan’a Teşekkür ederek” Bu tip organizasyonları önemsiyorum. Belediye başkanımızı ve organizasyona emek verenleri kutluyorum. Cumhuriyet mahallesi oyuncularımız her ne kadar turnuvada ikinci olduysalar da, güzel futbolları ile şampiyon gibi oynadılar. Fatih Mahallemizi de kutluyorum. Centilmence bir müsabaka geçirdiler. Mahallelerimizde böyle güzel etkinliklerin düzenlenmesini teşvik edeceğiz “ dedi.


Şampiyon olan Fatih Mahallesi kupasını Ağrı Valisi Dr.Mehmet Tekinarslan’dan alırken, İkinci takım Cumhuriyet Mahallesi kupasını Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan’dan aldı.


3. olan Fevzi Çakmak Mahallesinin ödülünü, Belediye Başkanı İbrahim Kösedağ, Fair-Play ödülünü ise Leylekpınar Mahallesine İl Genel Meclis Üyesi Kasım Polat verdi.


Voleybol birincisi Ticaret Meslek Lisesi ise  ödülünü Vali Yardımcısı Mustafa Yılmaz’dan aldı. Ödül töreni Kurtuluş pastasının kesimin ve kokteylden sonra sona erdi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.